The Adgency va provoaca la concurs, cu Stiumuzica.ro!

Stiumuzica.ro este un proiect indraznet, adresat tuturor iubitorilor de muzica - a celor care iubesc sunetul, in general, dar si a celor interesati de monden si de viata vedetelor, in particular.

Pe Stiumuzica.ro veti gasi de toate: de la stiri si informatii din muzica, topuri, la versuri, lansari, concerte, concursuri, ba chiar si o sectiune speciala de provocari pe care le puteti trimite prietenilor, ca sa vedeti ce le poate pielea. Si toate acestea la un loc, intr-o platforma interactiva, care va premiaza continuu pentru cunostintele voastre de muzica!

"Dupa cum probabil stiti, solutiile tehnice sunt aproape similare in multe cazuri in web development. Diferenta o fac ideile si oamenii care cred in ele. De asta nu vreau sa vorbesc despre detaliile tehnice - astea se pot afla, atunci cand intereseaza pe cineva (sau vi le putem explica pe larg chiar noi, daca ne intrebati). Nu vreau sa vorbesc nici despre idee - idei sunt mii, si suntem siguri ca mai sunt si altii care se gandesc la acest tip de proiecte.

Tin in schimb sa multumesc in mod deosebit oamenilor implicati in acest proiect: pe de o parte echipei The Adgency pentru implicarea extraordinara in acest proiect, si pe de alta parte clientului EuropaFM pentru ocazia pe care ne-a oferit-o - aceea de a dezvolta impreuna proiectul Stiumuzica.ro. Si as vrea inca odata sa multumesc ambelor echipe pentru modul coerent in care au comunicat si pentru flexibilitatea de care au dat dovada de-a lungul procesului, din care - ca-n viata - nu au lipsit si momente critice." declara Richard Nita, director de creatie la The Adgency.

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889