Creaţie şi design

Practic, creatia si designul sunt menite sa "imbrace" in mod estetic functionalitatile produselor intr-o "haină" care urmează să comunice mesajul stabilit prin strategia de marketing.

Cel putin, asa intelegem la The Adgency rolul pe care il joaca creatia si designul pentru construcţia unui mod eficient, estetic si coerent din punct de vedere vizual, de prezentare a mesajului Dvs.

Evident, este foarte important ca designul creativ sa respecte si sa contribuie pozitiv in continuare la linia brandului pe care il serveste si sa mentina coerenta de imagine stabilita prin strategiile anterioare de comunicare - asta, in cazul in care brandul are un anumit istoric.

Daca brandul nu are o existenta anterioara, nu e nici o problema: il construim impreuna, de la zero, pas cu pas. Cu rabdare! Trebuie doar ca Dvs as stiti ce anume doriti, sau trebuie sa aveti incredere in noi si sa ne lasati sa definim cu precizie unde doriti sa ajungeti - pentru ca in momentul in care obiectivul este clar, toate celelalte se construiesc cu usurinta, incepand cu strategia de comunicare si ajungand pina la produsele finite (digitale sau fizice) care vor contribui la comunicarea mesajului, on-line sau off-line.

Ok, ce "produce" in final designul creativ?

Designul creativ este de fapt elementul care face legatura intre nevoile stabilite de procedurile de internet marketing si tehnologiile web folosite pentru indeplinirea acestora. Creaţia şi designul sunt, în acest caz, subordonate în mod expres necesităţilor dictate de considerentele strategice, şi nu ego-ului artistic al "creativilor".

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889