City-Mall

City-Mall

Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei,  City Mall este primul centru de acest gen lansat in semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de catre arhitecti si proiectanti unul dintre cele mai elegante si mai spectaculose mall-uri din Bucuresti,  City Mall are o suprafata totala de 38.000 mp dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Din luna decembrie 2007  City Mall a lansat noua parcare, o constructie moderna cu o suprafata utila de 31.000 de mp desfasurata pe 11 etaje plus subsol si mezanin. Pe langa cele 1000 de locuri de parcare, aceasta detine o zona de comert si una de entertainment.

Parcarea este legata de cladirea mall-ului printr-o constructie unica in Romania, o pasarela pietonala cu o arhitectura deosebita, ce aminteste de un submarin.

City Mall face parte din portofoliul fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust (prin compania Victoria Holding).

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889