Abex Displays

Site-ul www.abex.ro este practic un magazin on-line dedicat comercializarii sistemelor portabile de display marca Abex – produse performante, de foarte buna calitate, realizate in USA.

Potentialul client poate sa vizualizeze catalogul de produse (produse grupate pe tipuri), sa adauge la lista sa de cumparaturi produsele si accesoriile necesare si sa execute apoi comanda on-line catre Abex; comanda va fi verificata si procesata ulterior de catre reprezentantul Abex.

Pentru o informare succinta asupra produselor Abex site-ul pune la dispozitie, chiar din prima pagina, un document PDF de prezentare; de asemenea, daca clientul doreste sa ramana in contact cu noutatile care apar in site, poate opta pentru abonare la newsletterul Abex.

Site-ul are doua niveluri de acces si prezentare a informatiei - unul deschis utilizatorului obisnuit, celalalt deschis dealerilor si reprezentantilor autorizati Abex. Fiecare dintre aceste tipuri de utilizatori are la dispozitie seturi diferite de informatii si documente, in functie de rol. Site-ul este dezvoltat pe un sistem de management al continutului - Adkontent - solutie proprie The Adgency.

Despre Abex Displays

Infiintata acum mai bine de 28 ani, in North Hollywood, California, Abex Displays a ajuns in scurt timp unul din liderii la nivel mondial din domeniul productiei display-urilor portabile si a sistemelor expozitionale. Super Print, reprezentantul exclusiv in Romania al Abex Displays, comercializeaza intreaga gama de produse Abex.

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889