Descrierea proiectului

Hotelul Vega a trecut in anul 2008 printr-un proces complet si complex de renovare si modernizare, fiind considerat in acest moment cel mai mare hotel de 5 stele din Mamaia. In noul site am transpus grandoarea hotelului intr-o lumina moderna si proaspata, fara a ne abate de la esenta locului – pentru ca Vega este un loc unic, nu doar prin amplasament si serviciile oferite, ci si prin incarcatura istorica. Prin imagini si culori am definit contrastele care confera aerul unic al hotelului: retro si modern, vintage si actual, organic si sintetic.

Hotelul a fost remodelat la propriu tinand cont de principiile feng shui, pentru a oferi fiecarui oaspete o atmosfera de relaxare, liniste, armonie si discretie, imbinate cu eleganta si lux. Acesta este motivul pentru care am folosit si in spatiul virtual elementele esentiale – apa, pamant, foc, aer - pentru definirea conceptului proiectului, sugerandu-le prin linii si simboluri simple, care sa surprinda vizitatorul ce le descopera: o vizita in hotel se doreste a fi o experienta completa, din momentul in care ai pasit pe linga mare si piscine (apa), ai atins nisipul (pamantul) si ai cunoscut nivelurile inferioare, ai urcat apoi pe nivelurile apartamentelor (focul) si continuand ai ajuns in spatiul de entertainment de inalta clasa de pe terasa (aerul).

Site-ul www.hotelvega.ro inspira asadar eleganta, rafinament, prestigiu, este usor si placut de navigat datorita imbinarii meniurilor clasice (statice) cu meniurile integrate in flash. Site-ul beneficiaza de un tur virtual complet, imersand total vizitatorul in atmosfera de exceptie a acestui hotel. De asemenea, bazandu-ne pe ideea ca "o imagine valoreaza cat o mie de cuvinte", am realizat o serie de fotografii panoramice impresionante, iar cei care vor avea ocazia sa parcurga acest site se pot convinge de unicitatea locului si pot explora fiecare etaj, camera, zona a hotelului ca si cand s-ar afla acolo. Mai mult decat atit, deoarece proiectul si-a propus sa fie un birou virtual deschis potentialilor clienti 24/7, site-ul este integrat cu un sistem on-line de rezervari.

Consideram ca ne-am depasit obiectivele si asteptarile, si va invitam sa experimentati si Dumneavoastra prezenta on-line pe care am construit-o pentru hotelul Vega“singurul hotel de staruri” din Romania.

Obiective

Completarea si intarirea imaginii superlative a noului hotel Vega – pozitionat ca “singurul hotel de staruri” din Romania. Monetizarea prezentei online si cresterea interactiunii cu clientii potentiali worldwide, prin sistemul de rezervari integrat in site.

Strategie

Realizarea unei prezente on-line pe masura renumelui si comfortului de 5 stele al hotelului Vega – un site care reuseste sa imerseze complet vizitatorul in atmosfera de exceptie a acestui hotel. Integrarea site-ului cu un sistem performant de rezervari online.

Public vizat

Persoane intre 35 - 55 ani, cu venituri medii - mari, care isi doresc o experienta selecta dar discreta.

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889