La sfârşitul verii 2009 am reluat legătura cu TitanMar, pentru dezvoltarea noului site de prezentare. Între timp, compania TitanMar şi-a redefinit identitatea, astfel încât proiectul a pornit de pe aceste noi baze, scopul fiind crearea unui canal consistent de comunicare pentru această companie (pe de o parte) precum şi ilustrarea credibilă a motto-ului TitanMar - Luxury for life (pe de altă parte).

Am pornit de la structurarea informaţiei în site - un segment foarte important al acestui proiect, dată fiind diversitatea de materiale pe care TitanMar le comercializează. Ulterior acestui pas, s-au desenat propunerile de layout - pe doua direcţii total distincte din punct de vedere vizual.

În paralel cu desenarea interfeţei site-ului s-a desfăşurat si stabilirea aspectului interfeţei CMS - în fapt, personalizarea soluţiei CMS Adkontent pe nevoile clientului.

Ultimul pas în procesul de producţie a fost integrarea "desenelor" cu partea programatică şi de administrare, şi trainingul responsabilului de proiect pentru utilizarea interfeţei CMS. Site-ul a fost dat în folosinţă în luna noiembrie 2009, şi vă invitam şi pe Dvs să-l vizitaţi: www.titanmar.ro.

PS - Ne bucurăm ca avem parte de un client responsabil, care se ocupă constant de popularea şi întreţinerea site-ului - tot ce vedeţi în site ca informaţie este material administrat intern!

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889