BRABUS este probabil cel mai cunoscut tuner de automobile de lux de pe mapamond si prin realizarile sale a fost recunoscut drept constructor de autovehicule de catre Registrul Federal Auto German. Cand vorbim despre BRABUS vorbim detasat despre exclusivism si individualizare, despre lux si bunastare la cel mai inalt nivel - atribute pe care am dorit sa le inspiram si sa le inducem si prin prezenta pe web-ul romanesc a celebrei marci.

Am dorit ca pasionatul de masini tunate de lux care intra pe website-ul BRABUS sa gaseasca exact ceea ce se asteapta - masini puternice si individualizate prin elemente de tuning exclusiviste - asa ca am mers pe conceptul de showroom de elita, iar rezultatul - spunem noi - a fost la superlativ. Site-ul prezinta 25 de bijuterii automobilistice ce poarta amprenta inconfundabila BRABUS si doreste sa imerseze total vizitatorul in universul exclusivist al masinilor de lux.

Categoric, site-ul Brabus Romania si-a propus de la bun inceput sa fie o prezenta memorabila in spatiul on-line romanesc. Din punct de vedere tehnic vorbim despre un site dinamic, realizat integral in tehnologie Flash (cu XML), si complet administrabil prin solutia proprietara de content management pe care a fost construit. Am exploatat ideea de dinamism pe care o genereaza contactul cu autovehiculele, si am vrut sa facem navigarea prin meniuri cat mai usoara si interesanta, simuland un schimbator de viteze. Catalogul de jante este prezentat sub forma unui configurator auto, putand accesoriza oricare din modelele disponibile de masini de lux cu oricare din modelele de jante.

Astfel, prin designul grafic de inalta tinuta si prin programarea Flash performanta am transformat pagina web BRABUS intr-o adevarata experienta pentru vizitatori.

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889