Internet Marketing

De ce Internet Marketing? - pentru ca este una dintre competentele principale ale The Adgency, dar si o componenta naturala si necesara a procesului de construire a prezentei unui brand pe internet.

Internet Marketingul imbina aptitudini din domenii de activitate conexe (vanzari, publicitate, design grafic dar si tehnologie web si IT). Facem asadar Internet Marketing pentru ca - in lipsa acestei componente - prezenta a unui brand pe internet ramane doar o colectie de informatii cu sanse minime de a ajunge la cei carora li se adreseaza.

Fara indoiala ca exista multe pareri cand vine vorba de "etichetat" aceasta activitate: unii ii spun "on-line marketing", altii "marketing pe net" sau "imarketing" sau "webmarketing" - dar asta e mai putin important. In schimb, cu siguranta v-ar putea interesa in ce anume consta activitatea de Internet Marketing:

Pentru a functiona, marketingul prin internet are nevoie de o serie intreaga de produse: bannere si campanii on-line, campanii de e-mail marketing, site-uri si micro-site-uri web, platforme de UGC, jocuri on-line (advergames), landing-pages, profile in retelele sociale Facebook / HI5 / LinkedIn / Twitter (sau similare), canale pe YouTube / flickr / SlideShare (sau similare), bloguri, spoturi de prezentare cu potential viral, tehnici de promovare si optimizare web SEO / SEM si altele.

Cum vă ajută experienţa noastră în acest domeniu? E foarte simplu: în cadrul campaniilor de comunicare on-line este esenţială diseminarea pe scară largă a informaţiilor Dvs şi atingerea cu precizie a unei audiente cât mai largi, cu scopul îmbunătăţirii poziţiei Dvs în rezultatele căutărilor din Google sau alte motoare de cautare (cu impact direct asupra imaginii afacerii Dvs pe web), creşterea numărului de vizitatori împreună cu creşterea numărului de leads generate din mediul on-line (cu scopul creşterii profitabilităţii afacerii, etc).

Ne puteţi urmări şi prin RSS feed

Ne găsiţi cu Google Maps

Comunicăm prin e-mail: office@theadgency.ro

Ciripim uneori şi pe Twitter

Răspundem la telefon +4 074 0216889